Lösbröst

Oavsett om man är en Näck eller inte, Tös eller inte, Blöt eller inte så behöver man lösbröst av bra kvalitet. Ja detta går ju att skaffa lite överallt, själv är jag fascinerad över dessa.

f8mbd_s_1_ujHur skaffar man sig ett par lösbröst?

Jo, men den frågan ställer sig ju varje riktigt man åtminstone ett par gånger i livet. Det enklaste och snabbaste sättet att prova om det verkligen är ett par bröst man vill ha är att ta två strumpor och snurra ihop, och stoppa innanför tröjan. Nästa steg i varningskalender för ifall du är en smygtransa eller inte är att skaffa dig en BH, och stoppa sockarna in där.

Steg 3 – riktiga lösbröst

Har du väl kommit över det där med att knögla på dig ett par strumpor, och vill ta din lösbröst historia till nästa nivå? då är det dags att köpa ett par av silikon, och det gör du på Kinoshopping om du vill vara smidig.. antagligen Sveriges mest öppna butik för sexleksaker. Du hittar dem på Döbelnsgatan i Stockholm, och har du inte möjlighet att besöka dem så gör det inget. De har nämligen även en webbshop, och är du en sånn som inte vill att grannen ska se att du har beställt så kan jag upplysa om att deras paket är diskreta.

Alla lösbröst ser du här – Lösbröst på Kinoshopping

 

Nedan paket finns för 99 spänn..

chest-alternative-555x555